Krajské zařízení pro další vzdělávání pedagogických pracovníků a informační centrum, Nový Jičín, příspěvková organizace
Search
Close this search box.

Jak sladit a solit ve školní jídelně (webinář)


Začátek kurzu
pátek 07.03.2025
Rozsah
3 h
Cena kurzu
990 Kč
Obsazenost
0/30
Katalogové číslo
1062022500
Číslo akreditace
bez akreditace
Kontakt pro přihlášky
Raníková Bronislava
bronislava.ranikova@kvic.cz
595538029
Cílová skupina
vedoucí školní jídelny/výdejny
Typ organizace
všechny typy škol
Obor
Anotace kurzu
Jsou cukr a sůl opravdu tak velká „bílá zla“, nebo s nimi v kuchyni pouze nesprávně zacházíme? Webinář přináší ověřené informace o vhodném slazení a solení – např. čím a jak moc sladit nápoje a pokrmy, jaké množství soli je vhodné pro různé věkové kategorie dětí, jakým způsobem množství soli ve školní jídelně omezit a jak ji vhodně nahradit. 
Lektoři kurzu
Mgr. Jana Broulíková

Přehled sezení
 pá 07.03.2025
 08:00 - 10:30
 online
 Broulíková Jana, Mgr.