KVIC Krajské zařízení pro další vzdělávání pedagogických pracovníků
a informační centrum, Nový Jičín, příspěvková organizace

www.kvic.cz
Krajské zařízení pro další vzdělávání pedagogických pracovníků
a informační centrum, Nový Jičín, příspěvková organizace
  Obnova hesla
  
Naším posláním je pomáhat školám efektivněji učit.
Zveřejněno dne 3.7.2017 celý článek

Jaká je aktuální nabídka vzdělávání pro vedoucí ŠJ/V

Viz v článku.

Zveřejněno dne 10.6.2017 celý článek

Vedoucí školních jídelen a školních výdejen - poslední místa na setkání v tomto školním roce

V červnu nabízíme vedoucím ŠJ/V další kurz - 21. 6. v Opavě.

Zveřejněno dne 31.5.2017 celý článek

Prezentace ze semináře SZÚ - Nakládání s biologicky rozložitelným odpadem z kuchyní a stravoven

Věčné téma - jak naložit s odpady ve ŠJ/V - biologicky rozložitelnému odpadu se věnuje článek - viz odkaz dále.

Zveřejněno dne 22.2.2017 celý článek

Přes 80 % veřejnosti v ČR podporuje výběr z širší nabídky školních obědů

Nový průzkum SZÚ.

Zveřejněno dne 21.2.2017 celý článek

Informace k označování pokrmů ve stravovacích provozech

Dne 1.1.2017 nabyla účinnosti vyhláška č. 417/2016 Sb., o některých způsobech označování potravin. Tato vyhláška platí i pro stravovací provozy.

Zveřejněno dne 15.2.2017 celý článek

Po změně pamlskové vyhlášky volá MUDr. Cajthamlová

Doporučuje vrátit zpátky pečivo, tučnější sýry a jogurty. A případně zmírnit množství soli a cukru, které je vyžadováno jako limitní.

Zveřejněno dne 2.2.2017 celý článek

Ve školních obědech je spousta niklu i olova

V loňském školním roce odborníci zkoumali obědy českých dětí. Již dříve zjišťovali obsah soli, bílkovin, tuků i cukrů, teď přišly na řadu toxické látky jako hliník, rtuť, kadmium, nikl a olovo.

Zveřejněno dne 1.2.2017 celý článek

Zásady správné výrobní a hygienické praxe

Doporučuje KHS k prostudování.

Zveřejněno dne 26.1.2017 celý článek

Zdravá školní jídelna - metodický materiál ke stažení

Zajímavý web s nabídkou receptů a jídelníčků.

Zveřejněno dne 25.1.2017 celý článek

E-learningový kurz „Výživa ve výchově ke zdraví“

Kurz je zaměřen na:zdravou výživu, bezpečnost potravin a hygienu při manipulaci s potravinami, je přístupný zdarma.


Licence Creative Commons Obsah podléhá licenci Creative Commons
Uveďte autora-Neužívejte dílo komerčně-Nezasahujte do díla 3.0 Česká republika
Ochrana osobních údajů
KVIC Krajské zařízení pro další vzdělávání pedagogických pracovníků
a informační centrum, Nový Jičín, příspěvková organizace
office (zavináč) kvic (tečka) cz